aboutus

Shaanxi Sanjin elevator fittings Co,.Ltd

Shaanxi Sanjin elevator fittings Co,.Ltd Shaanxi Sanjin elevator fittings Co,.Ltd Shaanxi Sanjin elevator fittings Co,.Ltd Shaanxi Sanjin elevator fittings Co,.Ltd Shaanxi Sanjin elevator fittings Co,.Ltd
1 2 3 4 5
Type Business: Fabrikant
Importeur
Exporteur
Handelsmaatschappij
Verkoper
Opgericht Jaar: 2010
Export pct: 50% - 60%
Ongeveer ons
-01-
Inleiding

De Montageco. Ltd werd van de Sanjinlift opgericht in 2010, gelegen in oud kapitaal, Xi'an, China, dat zich in de uitvoer voor liftdelen specialiseert. Het is het grootste de samenwerking van de liftmontage het integreren pakhuis met marketing.

Sanjin verstrekt hoofdzakelijk lifttoebehoren voor binnenlands en in het buitenland, met het behulpzame merk van Kone, Schindler, Mitsubishi, Otis, Toshiba

ThyssenKrupp, Hyundai, Hitachi, LG/Sigma, Fuji/Fujitec, Monarch, enz.

 
            
 
            

-02-
Geschiedenis

De Sanjinlift begon om internationale markt in 2010 te onderzoeken. Na 9 jaar ontwikkelings, heeft Sanjin het vertrouwen van klanten van meer dan 100 landen van vijf continenten bereikt en de leider van de lift bijkomende industrie op internationaal handelgebied geworden.

Aan het begin van 2017, formuleerde M. Zhang Fuquan een nieuw plan om de technische diensten van SANJIN-lift te bevorderen. Het bedrijfpersoneel zal zich samen verzamelen om een closed-loop van de liftindustrie te bouwen ecosysteem en de klanten aan te bieden de betere one-stop globale diensten.

 

Bij het midden van 2017, Sanjin-opstelling het onderzoeksteam van het gordijn van het de veiligheidslicht van de liftdeur, om de klanten ononderbroken vraag te ontmoeten. Tot nu toe, Sanjin-heeft het merk lichte gordijn het het het klantenvertrouwen, vertrouwen en marktaandeel gewonnen.

 

Aan het begin van 2018, leidt CEO Mr.Zhang de ingenieursgroep en handhaaft het onderzoeksteam aan opeenhoping DIANDIANXIUTI APP van de liftdienst, met inbegrip van technologieuitwisseling, lift, verwante liftendocumenten, enz. Met brede marktvoorlichting, APP die de eminente onderneming in de liftindustrie zijn, is het bedrijf geëerd „3,15 belangrijkste onderneming voor kwaliteit en integriteit“ het „gevorderde bedrijf“ en één van de leden van de Lift van Shaanxi Provinciale Vereniging en het regeren van eenheid.

 

Aan het begin van 2019, herbouwde Sanjin de binnenbeheersorganisatie, met more and more sharer treedt toe, die van bedrijf. Het maakt iedereen wordt aan eigenaar van Sanjin-familie. Wij hebben het voor de ondernemersvaders mogelijk gemaakt een aandeelhouder te worden en hun dromen in het platform van het bedrijf te realiseren en echt meesters van het bedrijf te worden. Wij wijden de dienst aan de klanten met volledige aandacht.

 

In April, zal Sanjin zich in nieuw werkend bureau, helderdere en grotere, bewegen om de zaken groter te maken, om de klant tot meer vertrouwen met Sanjin te maken.

 

   

-03-
Dienst

Behalve vervangstukken die verstrekken, Sanjin-installeert de lift en handhaaft lift en roltrap voor meer dan 10.000 klanten in binnenlands en in het buitenland, ook modernisering met Monarchsysteem. Tussen haakjes, Sanjin-voorziet de Lift volledige lift van AKSEN-merk. De uitstekende kwaliteit en de dienst winnen klanten van het Midden-Oosten, Zuid-Amerika en Zuidoost-Azië. Onder welke meer dan 12.000 klanten samenwerking op lange termijn en stabiele met ons hebben gevestigd en de producten werden verkocht aan meer dan 100 landen.

-04-
Ons Team

Tot nu toe, na 9 jaar ontwikkelings, bevat de het beheersorganisatie van Sanjin raad van beheer, de vergadering van Aandeelhouders, personeelscongres, beleid, Personeel.

Er zijn negen handeltakken, momenteel binnenlands één, één Rus, het één Spaans, één Arabisch, en het vijf Engels. Bovendien, pakhuis vier overzee in Rusland, Saoedi-arabische Arabisch, de V.A.E, Mexico.

Er zijn vijf onafhankelijke operationele teams: technisch team, onderhoudsteam, installatieteam, R&D-team, en het team van de eenheidslift.

 

      

 

      

 

Contactgegevens